BENOveren staat voor ‘beter renoveren’ met hogere ambities op het vlak van energieprestaties en met de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde.We doen dit in Kortrijk met een voorbeeldrenovatie van een typische rijwoning tot een kwalitatieve, betaalbare en gebruiksvriendelijke huurwoning. Volg alles via deze blog.

maandag 29 juli 2019

Stad Kortrijk / De Poort vzw uitgenodigd als gastspreker tijdens het congres rond (ver)bouwen van gezonde woningen .


Met de Healthy Buildings Day nodigt de VELUX Group belangrijke spelers in de bouwsector uit voor een dialoog over waarde, design en gebruikerstrends. We brengen bouwers, ontwikkelaars, planners, gebouweigenaren, architecten, wetenschappers en gebruikers samen - de totale waardeketen. Gedurende de dag zullen we onderzoeken hoe gezondheid en comfort waarde kunnen stimuleren, en we zullen aantonen hoe gezonde gebouwen vandaag de dag een hoeksteen van het bedrijfsleven kunnen zijn. We leggen een sterke focus op hoe daglicht en comfort tastbaar kunnen worden gemaakt door het tonen van cases, resultaten en ervaringen.

De Poort werd door Velux uitgenodigd op de healthy buildings day als gastspreker  om de ervaringen rond het BENHUUR project te delen.